TEMEL GIDA BİLEŞENLERİ VE YAPISAL ÖZELLİKLER Proteinler ve Enzimler,Lipitler ve Yağ Teknolojisi,Karbonhidratlar ve Nişasta Teknolojisi,Su Aktivitesi ve Kontrolü konularını kapsar.
GIDA AMBALAJLAMA VE MALZEMELERİ Ambalaj Materyalleri,Modifiye Atmosfer Ambalajlama (MAP),Akıllı ve Aktif Ambalajlama,Ambalaj ve Sürdürülebilirlik konularını kapsar.
0 Başlıklar
0 Mesajlar
Mesaj yok
GIDA ANALİZİ VE KALİTE KONTROL Kimyasal Analiz Metotları,Mikrobiyolojik Analizler,Duyusal Analiz (Sensory Analysis),Reoloji ve Doku Analizi konularını kapsar.
0 Başlıklar
0 Mesajlar
Mesaj yok
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME VE FORMÜLASYON Gıda Tasarımı (Food Design)Formülasyon Optimizasyonu,Fonksiyonel ve Besin Değeri Yüksek Gıdalar, Pilot Ölçekli Üretim ve Ölçek Büyütme (Scale-up) konularını kapsar.
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma dosya ekleri gönderemezsiniz