
GIDA GÜVENLİĞİ VE TEKNOLOJİSİ
-
- Forum
- Başlıklar
- Mesajlar
- Son mesaj
-
-
RİSK ANALİZİ VE YÖNETİM SİSTEMLERİ
HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları),ISO 22000 ve FSSC 22000,Ön Gereksinim Programları (ÖGP'ler),Geri Çağırma (Recall) ve İzlenebilirlik Sistemleri,Risk Analizi Uygulamaları konularını kapsar. - 0 Başlıklar
- 0 Mesajlar
- Mesaj yok
-
-
-
GIDA BULAŞANLARI VE KALINTILARI
Mikrobiyal Tehlikeler(Patojen Bakteriler,Küfler ve Mikotoksinler,Virüsler ve Parazitler)
Kimyasal Tehlikeler(Pestisit ve Veteriner İlaç Kalıntıları,Ağır Metaller,Gıda Katkı Maddeleri Güvenliği,Ambalajdan Bulaşma)
Fiziksel Tehlikeler: Cam, metal, plastik ve diğer yabancı maddelerin önlenmesi konularını kapsar.
meblekuchenne-warszawa.waw.pl - 0 Başlıklar
- 0 Mesajlar
- Mesaj yok
-
-
-
GIDA KALİTE KONTROL VE ANALİZ STANDARTLARI
Kalite Parametreleri,Kabul Edilebilir Kalite Limitleri (AQL),Laboratuvar Akreditasyonu (ISO 17025),Enstrümantal Analiz konularını kapsar. - 0 Başlıklar
- 0 Mesajlar
- Mesaj yok
-
-
-
TÜKETİCİ ODAKLI GÜVENLİK KONULARI
Gıda Etiketleme ve Tüketici Bilinci,Alerjen Yönetimi,Helal, Koşer ve Organik Sertifikasyonlar,Gıda Sahteciliği ve Tağşiş (Adulteration),Son Kullanma Tarihi (SKT) ve Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) Farkı konularını kapsar. - 0 Başlıklar
- 0 Mesajlar
- Mesaj yok
-
-
-
YASAL DÜZENLEMELER VE DENETİM
Ulusal Gıda Mevzuatı,Uluslararası Ticarette Gıda Güvenliği,Resmi Gıda Kontrolü konularını kapsar. - 0 Başlıklar
- 0 Mesajlar
- Mesaj yok
-
-
- Duyurular
- Cevaplar
- Görüntüleme
- Son mesaj
-
- 0 Cevaplar
- 59 Görüntüleme
-
Son mesaj gönderen noc_bo2zbd57
