Earth nature

GIDA GÜVENLİĞİ VE TEKNOLOJİSİ

  • Forum
    Başlıklar
    Mesajlar
    Son mesaj
  • RİSK ANALİZİ VE YÖNETİM SİSTEMLERİ
    HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları),ISO 22000 ve FSSC 22000,Ön Gereksinim Programları (ÖGP'ler),Geri Çağırma (Recall) ve İzlenebilirlik Sistemleri,Risk Analizi Uygulamaları konularını kapsar.
    0 Başlıklar
    0 Mesajlar
    Mesaj yok
  • GIDA BULAŞANLARI VE KALINTILARI
    Mikrobiyal Tehlikeler(Patojen Bakteriler,Küfler ve Mikotoksinler,Virüsler ve Parazitler)
    Kimyasal Tehlikeler(Pestisit ve Veteriner İlaç Kalıntıları,Ağır Metaller,Gıda Katkı Maddeleri Güvenliği,Ambalajdan Bulaşma)
    Fiziksel Tehlikeler: Cam, metal, plastik ve diğer yabancı maddelerin önlenmesi konularını kapsar.
    meblekuchenne-warszawa.waw.pl
    0 Başlıklar
    0 Mesajlar
    Mesaj yok
  • GIDA KALİTE KONTROL VE ANALİZ STANDARTLARI
    Kalite Parametreleri,Kabul Edilebilir Kalite Limitleri (AQL),Laboratuvar Akreditasyonu (ISO 17025),Enstrümantal Analiz konularını kapsar.
    0 Başlıklar
    0 Mesajlar
    Mesaj yok
  • TÜKETİCİ ODAKLI GÜVENLİK KONULARI
    Gıda Etiketleme ve Tüketici Bilinci,Alerjen Yönetimi,Helal, Koşer ve Organik Sertifikasyonlar,Gıda Sahteciliği ve Tağşiş (Adulteration),Son Kullanma Tarihi (SKT) ve Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) Farkı konularını kapsar.
    0 Başlıklar
    0 Mesajlar
    Mesaj yok
  • YASAL DÜZENLEMELER VE DENETİM
    Ulusal Gıda Mevzuatı,Uluslararası Ticarette Gıda Güvenliği,Resmi Gıda Kontrolü konularını kapsar.
    0 Başlıklar
    0 Mesajlar
    Mesaj yok
Yeni Başlık
  • Duyurular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj
Yeni Başlık

Ana sayfaya dön

Forum izinleri

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma dosya ekleri gönderemezsiniz